Interesse? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Vacature - Projectleider

 Word Jij Onze Nieuwe Projectleider? (Amsterdam | 32 uur)

 

Grijp deze unieke kans! Word deel van onze missie om een inclusieve maatschappij te bouwen. Sluit je aan bij ons groeiende, enthousiaste team van gepassioneerde professionals. Samen maken we de wereld mooier!


1330 brengt jongeren in contact met diverse groepen om inclusiviteit en begrip te bevorderen.


Echt! Zo simpel is het! Profiel of cv komt later wel. Tot snel!

 Wie zijn wij? 1330, binnenkort Bubbelbrekers, gelooft in de kracht van verbinding. We brengen jongeren in contact met diverse groepen om inclusiviteit en begrip te bevorderen.


 Jouw rol als Projectleider: Als onze nieuwe Projectleider ben jij dé schakel in het creëren van betekenisvolle relaties en trainingstrajecten. Zet jezelf op de kaart als autoriteit op het gebied van sociale impact en persoonlijke ontwikkeling.

We ontvangen je met open armen in ons team!

Inspirerend team!

Meetbare verandering!

Heerlijke sfeer!

Wij werken graag samen op onze heerlijke werkplek in centrum Amsterdam. Met bevlogenheid en een inspirerend team maken we echt impact. Super om daar deel van uit te mogen maken!

Onze projecten worden zo ingericht dat we ook echte meetbare verandering kunnen realiseren. We werken samen aan diversiteit en inclusie en geloven in de kracht van verbinding.

Naast bouwen aan impact en verbinding, bouwen we ook graag een feestje met het team en onze samenwerkingspartners. We hebben een heerlijke sfeer op kantoor èn een bureau vrij!

Eric Jacobsson

Projectleider

Ilse Nieuwland

Directeur - bestuurder

Enny van Arkel

Directeur - bestuurder

Samen bouwen we aan een inclusievere en meer verbonden wereld. Herken jij jezelf in onderstaande eigenschappen en heb je zin om mee te bouwen?

1

2

3

Positief en Kansgericht:

Sterke sociale vaardigheden:

Resultaatgericht:

Met een onwankelbare positieve instelling zie je overal mogelijkheden en benader je uitdagingen met enthousiasme. Jouw vermogen om kansen te creëeren en te grijpen draagt bij aan onze gezamenlijke missie om een positieve impact te maken.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden waarmee je moeiteloos mensen op diverse niveaus verbindt. Jouw talent voor het smeden van relaties en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal versterken ons netwerk en bevorderen onze missie.

Je werkt zelfstandig en resultaatgericht met een duidelijke focus op het behalen van doelen. Je ervaring in training en persoonlijke ontwikkeling stelt je in staat om programma's effectief te leiden en te verkopen. Je commercieel en strategisch inzicht zijn essentieel om onze impact verder te vergroten.

Groei en bloei in jouw rol:

32-36 uur, startsalaris tussen 2800 en 3000 euro (obv 40 uur) inclusief pensioenregeling.

Werkplek in hartje Amsterdam met gezellige kantoorlunch en thuiswerk mogelijkheden.

Werktelefoon en reiskostenvergoeding

Wij bieden de tools en de omgeving voor jouw succes.

Er is altijd ruimte voor jouw ideeën!